GalleriOSCART er en liten bedrift med et lite, men eksklusivt utvalg. Jeg ønsker å tilby deg god kvalitet og god service. Er det bilder du kunne ønsket i et annet format, eller har du andre spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt via kontaktboksen nederst på siden.

Frakt og leveringstid
Jeg sender som regel bilder i løpet av 1-4 virkedager. Bilder jeg ikke har på lager kan ta lenger tid, men sjelden mer enn 14 dager. Postens sendingstider finner du på posten.no. 

Ordrebekreftelse og betaling
Ved bestilling får du en ordrebekreftelse på e-post. Betaling skjer via Pay Pal eller Visa. Du vil motta en kvittering på kjøpet.

Hvis noe går galt
Hvis du skulle være misfornøyd med noe i forbindelse med din bestilling, gi meg beskjed på oscarjansen@me.com så ordner jeg det. 

Bor du i nærheten?
Du er velkommen til å hente det du ønsker selv på GalleriOSCART, Odderøyveien 38, 4610 Kristiansand. Send gjerne en mail på oscarjansen@me.com i forkant, på det du ønsker å kjøpe. Gi beskjed om når det passer for deg å komme, så avtaler vi nærmere, og bestillingen skal ligge klar. Betaling kan gjøres på stedet. 

For shipments abroad, please contact me by the contact-box beneath. I will help you in best way possible!